Nieuws

Coaching

Het is Lente. Wil je meer weten over voeding en beweging? Ik leg je alles uit en geef je de kennis over gezonde voeding. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Denk hierbij aan yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen. Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma iets voor jou kan betekenen.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Wil je in deze bijzondere tijd iets nieuws leren?  Probeer dan eens een ademhalingstechniek te leren. Het geeft je een intense rust waardoor je een steeds diepere staat van bewustzijn weet te bereiken. De Bhastrika ademhaling is een opladende ademhalingsoefening. De energie gaat doormiddel van deze oefening door je lichaam stromen. Als je deze ademhalingstechniek samen met mij wilt leren, maak dan een afspraak.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Geplaatst 06-04-2020

Je kunt pas werken aan een gezonde leefstijl als je er tijd in stopt. Maak een planning om tijd vrij te maken
voor een gezond leven.
Geplaatst 13-02-2020

Geplaatst 02-01-2020

 In tijden waarin we continu naar elkaar aan het kijken zijn, is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je niet gek te laten maken. De lat af en toe wat minder hoog te leggen voor jezelf, omdat dat gewoon realistisch is. Degenen die zich continu sterk opstellen zijn vaak kwetsbaar. Als jij jezelf kwetsbaar durft op te stellen maakt dat je juist sterk Probeer je dromen na te jagen, maak fouten  en besteed je aandacht aan de mensen en dingen die je energie geven. Let niet teveel op andere mensen, zorg dat jij gelukkig wordt.
Geplaatst 31-10-2019

Dienstverlening voor bedrijven

Wie fit is en gemotiveerd, voelt zich lekkerder, werkt harder en is vrolijker. Een goede werksfeer draagt bij aan de productiviteit en aan de loyaliteit van uw medewerkers aan uw bedrijf.

VITALITEITSCOACHING:
COACHING VOOR UW MEDEWERKERS

Coaching sessies kunnen ziekteverzuim en demotivatie voorkomen. Uitval van medewerkers en de daarmee gepaard gaande praktische en financiële consequenties worden daarmee terug gedrongen.

Het apart begeleiden van uw medewerkers in een nieuwe functie, groei naar een hoger niveau van functioneren of het ontwikkelen van nog niet benutte of nieuwe vaardigheden passen ook thuis in de lijst van onderwerpen die met coaching goed verder te ontwikkelen zijn.

Haal het maximale uit uw medewerkers en verhoog tevens de motivatie.

In overleg met u kunnen we afspraken maken over het doel van coaching of van een combinatie stoelmassage en coaching, altijd aangepast aan de vitaliteitscoaching wensen van uw bedrijf.

STOELMASSAGE VOOR
UW MEDEWERKERS

De voedingsbodem voor RSI en andere lichamelijke klachten:
spanningen ontstaan door hoge werkdruk, langdurig werken in dezelfde houding en een hoog leeftempo. Resultaat is dat werknemers het contact verliezen met het lichaam: fysieke en mentale grenzen worden overschreden. Het gevolg is stijfheid in spieren, stagnatie van zuurstoftoevoer en afvoer afvalstoffen in de spieren daardoor ontstaat vermoeidheid en pijn (RSI klachten). Door werknemers in risicogroepen regelmatig een stoelmassage aan te bieden onstaat een verminderde kans op deze klachten.

Een vitaliteitscoach kan zorgen voor betere bewustwording waardoor lichamelijke klachten en gevolgen van stress aanzienlijk worden teruggedrongen. Afhankelijk van de zorg die een bedrijf aan werknemers wil bieden kan de preventieve dienstverlening worden aangepast of aangevuld met coaching, daar waar noodzakelijk, om ziekteverzuim te voorkomen. Stoelmassages kunnen het uw bedrijf eveneens fiscaal voordeel opleveren.

VitaliteitsCoaching vermindert het ziekteverzuim