Nieuws

Geplaatst 09-10-2019

Coaching!

De herfst is bijna aangebroken. De bladeren beginnen te verkleuren. De zomer is voorbij .Er moet weer hard gewerkt worden. Er zijn deadlines van werk of studie die niet meer kunnen wachten. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma is voor jou kan betekenen.

Geplaatst 12-09-2019

Wat is jouw plan?

Wil jij een nieuwe leefstijl waarbij je gezonder en slanker wordt?
Ik kan je helpen bij het maken van jouw plan. Geen dieet maar stap voor stap kleine aanpassingen maken in jouw leefstijl. Hierdoor zal je op een haalbare manier gezonder, fitter en slanker worden.
Geplaatst 11-09-2019

Geplaatst 22-05-2019

Naaste goede voeding en voldoende beweging, is het belangrijk om aandacht te geven aan je uiterlijk. Kook met liefde en eet en drink met foccus.

 Zo is iedere dag een cadeautje!

Geplaatst 16-04-2019

Wil je een nieuwe leefstijl , waar je meer energie krijgt en een gezond gewicht bereikt.
Maak een afspraak voor een intakegesprek daar zul je ontdekken wat de mogelijkheden zijn.
Geplaatst 11-01-2019

Dienstverlening voor bedrijven

Wie fit is en gemotiveerd, voelt zich lekkerder, werkt harder en is vrolijker. Een goede werksfeer draagt bij aan de productiviteit en aan de loyaliteit van uw medewerkers aan uw bedrijf.

VITALITEITSCOACHING:
COACHING VOOR UW MEDEWERKERS

Coaching sessies kunnen ziekteverzuim en demotivatie voorkomen. Uitval van medewerkers en de daarmee gepaard gaande praktische en financiële consequenties worden daarmee terug gedrongen.

Het apart begeleiden van uw medewerkers in een nieuwe functie, groei naar een hoger niveau van functioneren of het ontwikkelen van nog niet benutte of nieuwe vaardigheden passen ook thuis in de lijst van onderwerpen die met coaching goed verder te ontwikkelen zijn.

Haal het maximale uit uw medewerkers en verhoog tevens de motivatie.

In overleg met u kunnen we afspraken maken over het doel van coaching of van een combinatie stoelmassage en coaching, altijd aangepast aan de vitaliteitscoaching wensen van uw bedrijf.

STOELMASSAGE VOOR
UW MEDEWERKERS

De voedingsbodem voor RSI en andere lichamelijke klachten:
spanningen ontstaan door hoge werkdruk, langdurig werken in dezelfde houding en een hoog leeftempo. Resultaat is dat werknemers het contact verliezen met het lichaam: fysieke en mentale grenzen worden overschreden. Het gevolg is stijfheid in spieren, stagnatie van zuurstoftoevoer en afvoer afvalstoffen in de spieren daardoor ontstaat vermoeidheid en pijn (RSI klachten). Door werknemers in risicogroepen regelmatig een stoelmassage aan te bieden onstaat een verminderde kans op deze klachten.

Een vitaliteitscoach kan zorgen voor betere bewustwording waardoor lichamelijke klachten en gevolgen van stress aanzienlijk worden teruggedrongen. Afhankelijk van de zorg die een bedrijf aan werknemers wil bieden kan de preventieve dienstverlening worden aangepast of aangevuld met coaching, daar waar noodzakelijk, om ziekteverzuim te voorkomen. Stoelmassages kunnen het uw bedrijf eveneens fiscaal voordeel opleveren.

VitaliteitsCoaching vermindert het ziekteverzuim