Nieuws

Geplaatst 09-10-2019

Coaching!

De herfst is bijna aangebroken. De bladeren beginnen te verkleuren. De zomer is voorbij .Er moet weer hard gewerkt worden. Er zijn deadlines van werk of studie die niet meer kunnen wachten. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma is voor jou kan betekenen.

Geplaatst 12-09-2019

Wat is jouw plan?

Wil jij een nieuwe leefstijl waarbij je gezonder en slanker wordt?
Ik kan je helpen bij het maken van jouw plan. Geen dieet maar stap voor stap kleine aanpassingen maken in jouw leefstijl. Hierdoor zal je op een haalbare manier gezonder, fitter en slanker worden.
Geplaatst 11-09-2019

Geplaatst 22-05-2019

Naaste goede voeding en voldoende beweging, is het belangrijk om aandacht te geven aan je uiterlijk. Kook met liefde en eet en drink met foccus.

 Zo is iedere dag een cadeautje!

Geplaatst 16-04-2019

Wil je een nieuwe leefstijl , waar je meer energie krijgt en een gezond gewicht bereikt.
Maak een afspraak voor een intakegesprek daar zul je ontdekken wat de mogelijkheden zijn.
Geplaatst 11-01-2019

Coachen

Ben jij iemand die meer verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven? En daarmee beter toegerust voorwaarts te kunnen gaan op je eigen unieke pad van ontwikkeling? Soms moeten daarvoor problemen worden opgelost, zoals problemen in sociale of werkrelaties, stress gerelateerde klachten of onverwerkte emotionele gebeurtenissen uit het verleden. Deze vorm van coaching is curatief (genezend). Coaching kan ook preventief werken. Dan gaat het dikwijls over het vergroten van het bewustzijn bij het maken van keuzes, bij de omgang met anderen en bij het eigen gedrag in het algemeen.

Vanuit dit bewustzijn zou je andere keuzes kunnen maken over het eigen gedrag en dit ook in praktijk brengen, zodat je meer in balans komt met jezelf en met de omgeving. Ik coach jou vanuit mijn innerlijke rust en maak oprechte verbinding met jou. Ik oordeel niet en adviseer je ook niet maar begeleidt jou op je ontwikkelpad.

De drie gouden regels voor verandering zijn:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?