Nieuws

Coaching

Het is Lente. Wil je meer weten over voeding en beweging? Ik leg je alles uit en geef je de kennis over gezonde voeding. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Denk hierbij aan yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen. Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma iets voor jou kan betekenen.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Wil je in deze bijzondere tijd iets nieuws leren?  Probeer dan eens een ademhalingstechniek te leren. Het geeft je een intense rust waardoor je een steeds diepere staat van bewustzijn weet te bereiken. De Bhastrika ademhaling is een opladende ademhalingsoefening. De energie gaat doormiddel van deze oefening door je lichaam stromen. Als je deze ademhalingstechniek samen met mij wilt leren, maak dan een afspraak.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Geplaatst 06-04-2020

Je kunt pas werken aan een gezonde leefstijl als je er tijd in stopt. Maak een planning om tijd vrij te maken
voor een gezond leven.
Geplaatst 13-02-2020

Geplaatst 02-01-2020

 In tijden waarin we continu naar elkaar aan het kijken zijn, is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je niet gek te laten maken. De lat af en toe wat minder hoog te leggen voor jezelf, omdat dat gewoon realistisch is. Degenen die zich continu sterk opstellen zijn vaak kwetsbaar. Als jij jezelf kwetsbaar durft op te stellen maakt dat je juist sterk Probeer je dromen na te jagen, maak fouten  en besteed je aandacht aan de mensen en dingen die je energie geven. Let niet teveel op andere mensen, zorg dat jij gelukkig wordt.
Geplaatst 31-10-2019

Coachen

Ben jij iemand die meer verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven? En daarmee beter toegerust voorwaarts te kunnen gaan op je eigen unieke pad van ontwikkeling? Soms moeten daarvoor problemen worden opgelost, zoals problemen in sociale of werkrelaties, stress gerelateerde klachten of onverwerkte emotionele gebeurtenissen uit het verleden. Deze vorm van coaching is curatief (genezend). Coaching kan ook preventief werken. Dan gaat het dikwijls over het vergroten van het bewustzijn bij het maken van keuzes, bij de omgang met anderen en bij het eigen gedrag in het algemeen.

Vanuit dit bewustzijn zou je andere keuzes kunnen maken over het eigen gedrag en dit ook in praktijk brengen, zodat je meer in balans komt met jezelf en met de omgeving. Ik coach jou vanuit mijn innerlijke rust en maak oprechte verbinding met jou. Ik oordeel niet en adviseer je ook niet maar begeleidt jou op je ontwikkelpad.

De drie gouden regels voor verandering zijn:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?