Nieuws

Coaching

Het is Lente. Wil je meer weten over voeding en beweging? Ik leg je alles uit en geef je de kennis over gezonde voeding. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Denk hierbij aan yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen. Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma iets voor jou kan betekenen.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Wil je in deze bijzondere tijd iets nieuws leren?  Probeer dan eens een ademhalingstechniek te leren. Het geeft je een intense rust waardoor je een steeds diepere staat van bewustzijn weet te bereiken. De Bhastrika ademhaling is een opladende ademhalingsoefening. De energie gaat doormiddel van deze oefening door je lichaam stromen. Als je deze ademhalingstechniek samen met mij wilt leren, maak dan een afspraak.
Geplaatst 06-04-2020

Adem!

Geplaatst 06-04-2020

Je kunt pas werken aan een gezonde leefstijl als je er tijd in stopt. Maak een planning om tijd vrij te maken
voor een gezond leven.
Geplaatst 13-02-2020

Geplaatst 02-01-2020

 In tijden waarin we continu naar elkaar aan het kijken zijn, is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je niet gek te laten maken. De lat af en toe wat minder hoog te leggen voor jezelf, omdat dat gewoon realistisch is. Degenen die zich continu sterk opstellen zijn vaak kwetsbaar. Als jij jezelf kwetsbaar durft op te stellen maakt dat je juist sterk Probeer je dromen na te jagen, maak fouten  en besteed je aandacht aan de mensen en dingen die je energie geven. Let niet teveel op andere mensen, zorg dat jij gelukkig wordt.
Geplaatst 31-10-2019

ADEM- EN ONTSPANNINGSTECHNIEKEN EN BODY DRUM RELEASE

De ontspanningstechnieken die ik geef zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het doel van het geven van deze technieken is om je te leren ontspannen zodat herstel versneld wordt en dat eventuele lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Technieken die ik geef zijn o.a. de bodydrumrelease, de differentiŽle ontspanningstechniek en de autogene ontspanningstechniek.
Een ander belangrijk onderdeel bij de ademtechniek is de bewustwording van de ademhaling. Veel mensen ademen onbewust en te snel. Dit kan leiden tot diverse fysieke klachten. Door meer bewust te worden van de ademhaling en deze te leren controleren kunnen klachten verdwijnen. Dit zal leiden tot meer gezondheid, vitaliteit en ontspanning. Door hier ook zelf mee aan de slag te gaan, ga je merken dat je meer innerlijke rust gaat ervaren.

Want innerlijke rust is bijzonder prettig voor jezelf. Ook wordt inhoudelijk ingegaan op alle mogelijke oorzaken en gevolgen van stress op persoonlijk- en maatschappelijk niveau en wat de invloeden daarvan zijn op ons lichaam.

Body drum release:
door de coach wordt afwisselend getrommeld op de linker-rechterkant van de schouders (lichaam). Je concentreert je op een gedachte of emotie waardoor je beter in contact komt met je gevoel. Bodydrumrelease brengt een bepaald proces opgang. Je raakt diep ontspannen, er komt een stroom aan gedachten en beelden op gang die je inzichten kunnen geven. Het is een methoden waarvan de positieve effecten al na de eerste sessie merkbaar zijn.