Nieuws

Geplaatst 09-10-2019

Coaching!

De herfst is bijna aangebroken. De bladeren beginnen te verkleuren. De zomer is voorbij .Er moet weer hard gewerkt worden. Er zijn deadlines van werk of studie die niet meer kunnen wachten. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma is voor jou kan betekenen.

Geplaatst 12-09-2019

Wat is jouw plan?

Wil jij een nieuwe leefstijl waarbij je gezonder en slanker wordt?
Ik kan je helpen bij het maken van jouw plan. Geen dieet maar stap voor stap kleine aanpassingen maken in jouw leefstijl. Hierdoor zal je op een haalbare manier gezonder, fitter en slanker worden.
Geplaatst 11-09-2019

Geplaatst 22-05-2019

Naaste goede voeding en voldoende beweging, is het belangrijk om aandacht te geven aan je uiterlijk. Kook met liefde en eet en drink met foccus.

 Zo is iedere dag een cadeautje!

Geplaatst 16-04-2019

Wil je een nieuwe leefstijl , waar je meer energie krijgt en een gezond gewicht bereikt.
Maak een afspraak voor een intakegesprek daar zul je ontdekken wat de mogelijkheden zijn.
Geplaatst 11-01-2019

ADEM- EN ONTSPANNINGSTECHNIEKEN EN BODY DRUM RELEASE

De ontspanningstechnieken die ik geef zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het doel van het geven van deze technieken is om je te leren ontspannen zodat herstel versneld wordt en dat eventuele lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Technieken die ik geef zijn o.a. de bodydrumrelease, de differentiŽle ontspanningstechniek en de autogene ontspanningstechniek.
Een ander belangrijk onderdeel bij de ademtechniek is de bewustwording van de ademhaling. Veel mensen ademen onbewust en te snel. Dit kan leiden tot diverse fysieke klachten. Door meer bewust te worden van de ademhaling en deze te leren controleren kunnen klachten verdwijnen. Dit zal leiden tot meer gezondheid, vitaliteit en ontspanning. Door hier ook zelf mee aan de slag te gaan, ga je merken dat je meer innerlijke rust gaat ervaren.

Want innerlijke rust is bijzonder prettig voor jezelf. Ook wordt inhoudelijk ingegaan op alle mogelijke oorzaken en gevolgen van stress op persoonlijk- en maatschappelijk niveau en wat de invloeden daarvan zijn op ons lichaam.

Body drum release:
door de coach wordt afwisselend getrommeld op de linker-rechterkant van de schouders (lichaam). Je concentreert je op een gedachte of emotie waardoor je beter in contact komt met je gevoel. Bodydrumrelease brengt een bepaald proces opgang. Je raakt diep ontspannen, er komt een stroom aan gedachten en beelden op gang die je inzichten kunnen geven. Het is een methoden waarvan de positieve effecten al na de eerste sessie merkbaar zijn.