Nieuws

Geplaatst 09-10-2019

Coaching!

De herfst is bijna aangebroken. De bladeren beginnen te verkleuren. De zomer is voorbij .Er moet weer hard gewerkt worden. Er zijn deadlines van werk of studie die niet meer kunnen wachten. Stress is funest voor de juiste focus. Stress managen is daarom erg belangrijk voor je gezondheid. Balans houden, niet alleen maar leven in je hoofd. Zorg dat je je belastbaarheid aanpast op je huidige situatie. Werk aan je mentale gesteldheid door af en toe uit je hoofd te stappen en te voelen!! Zoek daarbij de juiste hulp als je er zelf niet uitkomt! Herkenbaar? Bel om te overleggen of een coachingsprogramma is voor jou kan betekenen.

Geplaatst 12-09-2019

Wat is jouw plan?

Wil jij een nieuwe leefstijl waarbij je gezonder en slanker wordt?
Ik kan je helpen bij het maken van jouw plan. Geen dieet maar stap voor stap kleine aanpassingen maken in jouw leefstijl. Hierdoor zal je op een haalbare manier gezonder, fitter en slanker worden.
Geplaatst 11-09-2019

Geplaatst 22-05-2019

Naaste goede voeding en voldoende beweging, is het belangrijk om aandacht te geven aan je uiterlijk. Kook met liefde en eet en drink met foccus.

 Zo is iedere dag een cadeautje!

Geplaatst 16-04-2019

Wil je een nieuwe leefstijl , waar je meer energie krijgt en een gezond gewicht bereikt.
Maak een afspraak voor een intakegesprek daar zul je ontdekken wat de mogelijkheden zijn.
Geplaatst 11-01-2019

Voeding, beweging en psyche

Voeding wordt steeds belangrijker voor de moderne mens. Dat voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn, wordt steeds meer geaccepteerd. Kennis en ervaring over gezonde voeding moet nog groeien. De vragen die ik voor jou heb zijn bijvoorbeeld: hoe voel je je als je gaat eten? Welke invloed heeft dat op jouw energie en gedrag? Ik koppel mijn ervaringen en kennis aan jouw eetgedrag. Wat, waar en hoe eten we? Zo leer je de achterliggende patronen en gaan we samen op weg naar een ander eetgedrag.

Beweging is een goedkoop medicijn. Het heeft tal van positieve effecten op lichaam en geest. Het bevordert je gezondheid en het verkleint de risico’s op ongezondheid. Een goed bewegingspatroon met voldoende rust en een gezond eetpatroon brengt jou een vitaal en gezond leven. We maken een nieuw bewegingspatroon dat bij jouw leven past. Hoe intens, vaak en welke vormen passen bij jou om vitaal te worden? Ieder persoon is uniek. Daarom is het belangrijk om een beweegplan te maken dat bij jou past.

Veranderen van vaste patronen is niet makkelijk. Voordat we aan het werk gaan wil ik daarom graag dat je over het volgende nadenkt:

De drie goede regels voor succes!:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?