Nieuws

Adem

Je wilt het dit jaar allemaal anders doen. Maar hoe?
Je hebt een duwtje in de goede richting nodig, maak een afspraak. 
Zo weet jij wat nodig is om je kansen te pakken en tot actie over kan gaan.
Geplaatst 05-01-2022

Wil je gladde en strakke benen?

Een cupping massage kuur bestaat uit 5 behadelingen die een heel goed resultaat geven en behouden. Tijdens de bindweefsel massage gebruik ik bijna altijd de cups, deze zijn zeer effectief en geeft een heel goed resultaat. De kuur biedt ook een perfecte ondersteuning tijdens het afvallen. Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Het resultaat is een verbetering van de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt en cellulite effectief tegengaat.  
Maak snel een afspraak op 0618393634.
Geplaatst 13-09-2021

Leren mediteren

Wil jij starten met mediteren? Dit kan je leven veranderen. Het biedt vele voordelen, mediteren is niet alleen belangrijk voor een optimaal functionerend brein het geeft een rustiger en gelukkiger leven. Mediteren verbeterd je prestaties, slaap en concentratie vermogen.
In September start ik een cursus leren mediteren.
Wil je meer informatie over de cursus mail mij dan:
mascha@vitallifecoach.nl


Geplaatst 05-07-2021

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Dienstverlening voor bedrijven

Wie fit is en gemotiveerd, voelt zich lekkerder, werkt harder en is vrolijker. Een goede werksfeer draagt bij aan de productiviteit en aan de loyaliteit van uw medewerkers aan uw bedrijf.

VITALITEITSCOACHING:
COACHING VOOR UW MEDEWERKERS

Coaching sessies kunnen ziekteverzuim en demotivatie voorkomen. Uitval van medewerkers en de daarmee gepaard gaande praktische en financiële consequenties worden daarmee terug gedrongen.

Het apart begeleiden van uw medewerkers in een nieuwe functie, groei naar een hoger niveau van functioneren of het ontwikkelen van nog niet benutte of nieuwe vaardigheden passen ook thuis in de lijst van onderwerpen die met coaching goed verder te ontwikkelen zijn.

Haal het maximale uit uw medewerkers en verhoog tevens de motivatie.

In overleg met u kunnen we afspraken maken over het doel van coaching of van een combinatie stoelmassage en coaching, altijd aangepast aan de vitaliteitscoaching wensen van uw bedrijf.

STOELMASSAGE VOOR
UW MEDEWERKERS

De voedingsbodem voor RSI en andere lichamelijke klachten:
spanningen ontstaan door hoge werkdruk, langdurig werken in dezelfde houding en een hoog leeftempo. Resultaat is dat werknemers het contact verliezen met het lichaam: fysieke en mentale grenzen worden overschreden. Het gevolg is stijfheid in spieren, stagnatie van zuurstoftoevoer en afvoer afvalstoffen in de spieren daardoor ontstaat vermoeidheid en pijn (RSI klachten). Door werknemers in risicogroepen regelmatig een stoelmassage aan te bieden onstaat een verminderde kans op deze klachten.

Een vitaliteitscoach kan zorgen voor betere bewustwording waardoor lichamelijke klachten en gevolgen van stress aanzienlijk worden teruggedrongen. Afhankelijk van de zorg die een bedrijf aan werknemers wil bieden kan de preventieve dienstverlening worden aangepast of aangevuld met coaching, daar waar noodzakelijk, om ziekteverzuim te voorkomen. Stoelmassages kunnen het uw bedrijf eveneens fiscaal voordeel opleveren.

VitaliteitsCoaching vermindert het ziekteverzuim