Nieuws

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Vanaf 3 maart weer open!

Boek een heerlijke ontspanningsmassage, Een goede manier om tot rust te komen en om jezelf op te laden. Het verhoogt de weestand en zorgt voor een betere balans. Ik verheug mij erop je binnenkort te zien.
Geplaatst 02-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

Geplaatst 14-10-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Wat zijn jouw Waarden?

Geplaatst 09-10-2020

Coachen

Ben jij iemand die meer verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven? En daarmee beter toegerust voorwaarts te kunnen gaan op je eigen unieke pad van ontwikkeling? Soms moeten daarvoor problemen worden opgelost, zoals problemen in sociale of werkrelaties, stress gerelateerde klachten of onverwerkte emotionele gebeurtenissen uit het verleden. Deze vorm van coaching is curatief (genezend). Coaching kan ook preventief werken. Dan gaat het dikwijls over het vergroten van het bewustzijn bij het maken van keuzes, bij de omgang met anderen en bij het eigen gedrag in het algemeen.

Vanuit dit bewustzijn zou je andere keuzes kunnen maken over het eigen gedrag en dit ook in praktijk brengen, zodat je meer in balans komt met jezelf en met de omgeving. Ik coach jou vanuit mijn innerlijke rust en maak oprechte verbinding met jou. Ik oordeel niet en adviseer je ook niet maar begeleidt jou op je ontwikkelpad.

De drie gouden regels voor verandering zijn:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?