Nieuws

Adem

Je wilt het dit jaar allemaal anders doen. Maar hoe?
Je hebt een duwtje in de goede richting nodig, maak een afspraak. 
Zo weet jij wat nodig is om je kansen te pakken en tot actie over kan gaan.
Geplaatst 05-01-2022

Wil je gladde en strakke benen?

Een cupping massage kuur bestaat uit 5 behadelingen die een heel goed resultaat geven en behouden. Tijdens de bindweefsel massage gebruik ik bijna altijd de cups, deze zijn zeer effectief en geeft een heel goed resultaat. De kuur biedt ook een perfecte ondersteuning tijdens het afvallen. Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Het resultaat is een verbetering van de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt en cellulite effectief tegengaat.  
Maak snel een afspraak op 0618393634.
Geplaatst 13-09-2021

Leren mediteren

Wil jij starten met mediteren? Dit kan je leven veranderen. Het biedt vele voordelen, mediteren is niet alleen belangrijk voor een optimaal functionerend brein het geeft een rustiger en gelukkiger leven. Mediteren verbeterd je prestaties, slaap en concentratie vermogen.
In September start ik een cursus leren mediteren.
Wil je meer informatie over de cursus mail mij dan:
mascha@vitallifecoach.nl


Geplaatst 05-07-2021

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Coachen

Ben jij iemand die meer verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven? En daarmee beter toegerust voorwaarts te kunnen gaan op je eigen unieke pad van ontwikkeling? Soms moeten daarvoor problemen worden opgelost, zoals problemen in sociale of werkrelaties, stress gerelateerde klachten of onverwerkte emotionele gebeurtenissen uit het verleden. Deze vorm van coaching is curatief (genezend). Coaching kan ook preventief werken. Dan gaat het dikwijls over het vergroten van het bewustzijn bij het maken van keuzes, bij de omgang met anderen en bij het eigen gedrag in het algemeen.

Vanuit dit bewustzijn zou je andere keuzes kunnen maken over het eigen gedrag en dit ook in praktijk brengen, zodat je meer in balans komt met jezelf en met de omgeving. Ik coach jou vanuit mijn innerlijke rust en maak oprechte verbinding met jou. Ik oordeel niet en adviseer je ook niet maar begeleidt jou op je ontwikkelpad.

De drie gouden regels voor verandering zijn:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?