Nieuws

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Vanaf 3 maart weer open!

Boek een heerlijke ontspanningsmassage, Een goede manier om tot rust te komen en om jezelf op te laden. Het verhoogt de weestand en zorgt voor een betere balans. Ik verheug mij erop je binnenkort te zien.
Geplaatst 02-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

Geplaatst 14-10-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Wat zijn jouw Waarden?

Geplaatst 09-10-2020

Voeding, beweging en psyche

Voeding wordt steeds belangrijker voor de moderne mens. Dat voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn, wordt steeds meer geaccepteerd. Kennis en ervaring over gezonde voeding moet nog groeien. De vragen die ik voor jou heb zijn bijvoorbeeld: hoe voel je je als je gaat eten? Welke invloed heeft dat op jouw energie en gedrag? Ik koppel mijn ervaringen en kennis aan jouw eetgedrag. Wat, waar en hoe eten we? Zo leer je de achterliggende patronen en gaan we samen op weg naar een ander eetgedrag.

Beweging is een goedkoop medicijn. Het heeft tal van positieve effecten op lichaam en geest. Het bevordert je gezondheid en het verkleint de risico’s op ongezondheid. Een goed bewegingspatroon met voldoende rust en een gezond eetpatroon brengt jou een vitaal en gezond leven. We maken een nieuw bewegingspatroon dat bij jouw leven past. Hoe intens, vaak en welke vormen passen bij jou om vitaal te worden? Ieder persoon is uniek. Daarom is het belangrijk om een beweegplan te maken dat bij jou past.

Veranderen van vaste patronen is niet makkelijk. Voordat we aan het werk gaan wil ik daarom graag dat je over het volgende nadenkt:

De drie goede regels voor succes!:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?