Nieuws

Adem

Je wilt het dit jaar allemaal anders doen. Maar hoe?
Je hebt een duwtje in de goede richting nodig, maak een afspraak. 
Zo weet jij wat nodig is om je kansen te pakken en tot actie over kan gaan.
Geplaatst 05-01-2022

Wil je gladde en strakke benen?

Een cupping massage kuur bestaat uit 5 behadelingen die een heel goed resultaat geven en behouden. Tijdens de bindweefsel massage gebruik ik bijna altijd de cups, deze zijn zeer effectief en geeft een heel goed resultaat. De kuur biedt ook een perfecte ondersteuning tijdens het afvallen. Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Het resultaat is een verbetering van de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt en cellulite effectief tegengaat.  
Maak snel een afspraak op 0618393634.
Geplaatst 13-09-2021

Leren mediteren

Wil jij starten met mediteren? Dit kan je leven veranderen. Het biedt vele voordelen, mediteren is niet alleen belangrijk voor een optimaal functionerend brein het geeft een rustiger en gelukkiger leven. Mediteren verbeterd je prestaties, slaap en concentratie vermogen.
In September start ik een cursus leren mediteren.
Wil je meer informatie over de cursus mail mij dan:
mascha@vitallifecoach.nl


Geplaatst 05-07-2021

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Voeding, beweging en psyche

Voeding wordt steeds belangrijker voor de moderne mens. Dat voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn, wordt steeds meer geaccepteerd. Kennis en ervaring over gezonde voeding moet nog groeien. De vragen die ik voor jou heb zijn bijvoorbeeld: hoe voel je je als je gaat eten? Welke invloed heeft dat op jouw energie en gedrag? Ik koppel mijn ervaringen en kennis aan jouw eetgedrag. Wat, waar en hoe eten we? Zo leer je de achterliggende patronen en gaan we samen op weg naar een ander eetgedrag.

 

Beweging is een goedkoop medicijn. Het heeft tal van positieve effecten op lichaam en geest. Het bevordert je gezondheid en het verkleint de risico’s op ongezondheid. Een goed bewegingspatroon met voldoende rust en een gezond eetpatroon brengt jou een vitaal en gezond leven. We maken een nieuw bewegingspatroon dat bij jouw leven past. Hoe intens, vaak en welke vormen passen bij jou om vitaal te worden? Ieder persoon is uniek. Daarom is het belangrijk om een beweegplan te maken dat bij jou past.

Veranderen van vaste patronen is niet makkelijk. Voordat we aan het werk gaan wil ik daarom graag dat je over het volgende nadenkt:

De drie goede regels voor succes!:

  • Wat wil je echt?
  • Welke prioriteit wil je aan je doel geven?
  • Vertrouw je erop dat je het kunt?