Nieuws

Wil je een ontspanningsoefening aanleren?

Ademtechniek: de  verbonden ademhaling.
De verbonden ademhaling is een krachtige techniek om je lichaam van meer energie te voorzien. Het zorgt ervoor dat blokkades verwerkt kunnen worden door het lichaam. Bel voor een afspraak.
Geplaatst 24-03-2021

Vanaf 3 maart weer open!

Boek een heerlijke ontspanningsmassage, Een goede manier om tot rust te komen en om jezelf op te laden. Het verhoogt de weestand en zorgt voor een betere balans. Ik verheug mij erop je binnenkort te zien.
Geplaatst 02-03-2021

Wat is Jouw leefstijl?

Ben jij succesvol maar uit balans? Zorg voor de juiste zelfzorg en investeer in jezelf. Voor meer energie, rust in je hoofd en voldoening in je leven. Ik kijk samen met jou naar je voeding, beweging ,ontspanning, een nieuwe mindset. 
Geplaatst 07-12-2020

Geplaatst 14-10-2020

In deze lastige tijd van Corona is het belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wat doe jij om je weerstand optimaal te houden?
Geplaatst 14-10-2020

Wat zijn jouw Waarden?

Geplaatst 09-10-2020

ADEM- EN ONTSPANNINGSTECHNIEKEN EN BODY DRUM RELEASE

De ontspanningstechnieken die ik geef zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het doel van het geven van deze technieken is om je te leren ontspannen zodat herstel versneld wordt en dat eventuele lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Technieken die ik geef zijn o.a. de bodydrumrelease, de differentiŽle ontspanningstechniek en de autogene ontspanningstechniek.
Een ander belangrijk onderdeel bij de ademtechniek is de bewustwording van de ademhaling. Veel mensen ademen onbewust en te snel. Dit kan leiden tot diverse fysieke klachten. Door meer bewust te worden van de ademhaling en deze te leren controleren kunnen klachten verdwijnen. Dit zal leiden tot meer gezondheid, vitaliteit en ontspanning. Door hier ook zelf mee aan de slag te gaan, ga je merken dat je meer innerlijke rust gaat ervaren.

Want innerlijke rust is bijzonder prettig voor jezelf. Ook wordt inhoudelijk ingegaan op alle mogelijke oorzaken en gevolgen van stress op persoonlijk- en maatschappelijk niveau en wat de invloeden daarvan zijn op ons lichaam.

Body drum release:
door de coach wordt afwisselend getrommeld op de linker-rechterkant van de schouders (lichaam). Je concentreert je op een gedachte of emotie waardoor je beter in contact komt met je gevoel. Bodydrumrelease brengt een bepaald proces opgang. Je raakt diep ontspannen, er komt een stroom aan gedachten en beelden op gang die je inzichten kunnen geven. Het is een methoden waarvan de positieve effecten al na de eerste sessie merkbaar zijn.